ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

1.Το σύνολο των πληροφοριών, προγραμμάτων, δεδομένων και των υπηρεσιών που έχουν τοποθετηθεί στο site Mesitiko-Grevena.gr , ανήκουν αποκλειστικά στο Mesitiko-Grevena ή στον εκάστοτε δικαιούχο τους(Mytec,Joomla κ.τ.λ.), ενώ προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Διατίθενται στους επισκέπτες του site για καθαρά προσωπική χρήση.

 

2.Η χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο γι εμπορικούς σκοπούς επιτρέπεται μόνο μετά από γραπτής άδειας του Mesitiko-Grevena ή του ανάλογου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται η αντιγραφή, επανέκδοση, φόρτωση, διάδοση, διανομή, μεταπώληση του περιεχομένου του δικτυακού τόπου της εταιρείας μας.

 

3.Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε σε κάποιες σελίδες του δικτυακού μας τόπου,(όνομα, διεύθυνση email κ.λ.π.) τηρούνται σε αρχείο και επεξεργάζονται με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια και σύμφωνα με τον νόμο 2472/1997 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Χρησιμοποιούνται , με σκοπό την εκτέλεση συναλλακτικής σχέσης, για στατιστικούς λόγους ή προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας με τον χρήστη και για προωθητικές ενέργειες (Newsletter κ.τ.λ.) . IP και email διευθύνσεις δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθούν ή να δοθούν σε τρίτους. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να δοθούν μόνο στις αρχές, και μόνο κατόπιν ειδικού εντάλματος.

 

4. Το Mesitiko-Grevena.gr αναπτύχθηκε στην δημοφιλή πλατφόρμα Joomla και ανανεώνετε συνεχώς .Το Template του Mesitiko-Grevena.gr ειναι τροποποιημένο και στηρίζετε πάνω στο πρωτότυπο από την Joomlaplates.com η οποία έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα .

 

5. Ο διαχειριστής του ιστοχώρου διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παραπάνω Όρων χωρίς προειδοποίηση. Τέτοιες τροποποιήσεις θα γνωστοποιούνται με ανανέωση της παρούσας ιστοσελίδας.

 

6. Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου δεν συνοδεύεται από κανενός είδους εγγυήσεις, ρητές ή έμμεσες.

 
Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους